Voegwerk

Voor voegwerk en gevelrenovatie in Friesland en omgeving

Een vuile gevel is geen visitekaartje voor uw huis of bedrijf. Feenstra Gevelrenovatie & Voegbedrijf in Friesland biedt u een uiteenlopend aanbod voor gevelrenovatie, voegwerk en gevelreiniging.

Verleng de levensduur van uw gevel door professionele gevelrenovatie

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit garanderen in het leveren van professioneel voegwerk en gevelrenovatie. Om u goed te kunnen adviseren komen wij graag bij u langs om u persoonlijk een voorstel te kunnen doen.

Gevel en muren reinigen en impregneren Feenstra Gevelrenovatie & Voegbedrijf in Peins, Friesland

Reinigen & impregneren

Als u de leeftijd van uw gevel of muur wilt verlengen is het aan te raden om uw gevel of muur om de paar jaar te laten reinigen door een vakman. 

Bij gevelreiniging is het van tevoren nodig om te weten om welke steensoort het gaat, de mate van vervuiling, de bereikbaarheid en hoogte van de gevel en de lokale wetgeving omtrent gevelreiniging. 

Wij raden u aan om na de gevelreiniging, de gevel te laten impregneren. Hierdoor zal de gevel geen water meer doorlaten en de nieuwe aanhechting van vervuiling, mossen en algen worden vertraagd. 

Gevelrenovatie Feenstra Gevelrenovatie & Voegbedrijf in Peins, Friesland

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is ook een onderdeel van het onderhoud aan uw huis. Door weersinvloeden kan uw gevel worden aangetast. Denk aan voegdelen die loslaten of poreus worden, waardoor er vochtproblemen ontstaan.

Het kan ook zo zijn dat u scheuren in de gevel of muur heeft, ook hierdoor bestaat een verhoogde kans op vochtinslag. Laat daarom uw gevel op tijd renoveren. 

Met speciale technieken zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet.

Voegwerk voegen Feenstra Gevelrenovatie & Voegbedrijf in Peins, Friesland

Voegwerk

Voegwerk is nog steeds handwerk op maat waar professioneel vakmanschap voor nodig is. Het voegwerk bepaalt de uitstraling van uw gevel of muur. Wij voeren verschillende voegwerkzaamheden uit en zorgen voor goede stevige voegen voor elke muur. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw muur het uiterlijk te geven dat u wilt. De kleur en het type voeg is van groot belang.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Snijvoegwerk
  • Knipvoegwerk
  • Daagvoegwerk

Voor al uw voegwerken in Friesland rondom uw huis of bedrijfspand staan wij voor u klaar!