Voegwerk en gevelrenovatie in Friesland en omgeving

Een vuile gevel is geen visitekaartje voor uw huis of bedrijf. R Feenstra Gevelrenovatie & Voegbedrijf in Friesland biedt u een uiteenlopend aanbod voor gevelrenovatie, voegwerk en gevelreiniging. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit garanderen in het leveren van professioneel voegwerk en gevelrenovatie. Om u goed te kunnen adviseren komen wij graag bij u langs om u persoonlijk een voorstel te kunnen doen.


Ook de levensduur van uw gevel verlengen door professionele gevelrenovatie?

Maak een afspraak
reinigen muur

Reinigen & impregneren

Als u de leeftijd van uw gevel of muur wilt verlengen is het aan te raden om uw gevel of muur om de paar jaar te laten reinigen door een vakman.


Bij gevelreiniging is het van tevoren nodig om te weten om welke steensoort het gaat, de mate van vervuiling, de bereikbaarheid en hoogte van de gevel en de lokale wetgeving omtrent gevelreiniging.


Wij raden u aan om na de gevelreiniging de gevel te laten impregneren. Hierdoor zal de gevel geen water meer doorlaten en de nieuwe aanhechting van vervuiling, mossen en algen wordt vertraagd.

gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is ook een onderdeel van het onderhoud aan uw huis. Door weersinvloeden kan uw gevel worden aangetast. Denk aan voegdelen die loslaten of poreus worden, waardoor vochtproblemen ontstaan.


Het kan ook zo zijn dat u scheuren in de gevel of muur heeft. Ook hierdoor bestaat een verhoogde kans op vochtinslag. Laat daarom uw gevel op tijd renoveren. 


Met speciale technieken zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer uitziet als nieuw en beter bestand is tegen invloeden van buiten.

voegwerk

Voegwerk

Voegwerk is nog steeds handwerk op maat waar professioneel vakmanschap voor nodig is. Het bepaalt de uitstraling van uw gevel of muur. Wij voeren verschillende voegwerkzaamheden uit en zorgen voor goede stevige voegen voor elke muur. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw muur het uiterlijk te geven dat u wilt. De kleur en het type voeg is van groot belang.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Snijvoegwerk 
  • Knipvoegwerk
  • Dagvoegwerk
  • Boerderij rieten dak
  • voegwerk voor
  •  voegwerk na
  • Opknappen oude boerderij
  • Opgeknapte landelijke boerderij